Κυριακή 12 Αυγούστου 2007

Στον Θρύλο και ο Λούα Λούα!

Την ερυθρολευκη με τον δαφνοστεφανο θα φοραει για τα επομενα τρια χρονια ο Λομανα Λουα Λουα. Ο παικτης απο το Κογκο περασε με επιτυχια τις ιατρικες εξετασεις και αργα χθες βραδυ εβαλε την υπογραφη του στο νεο του συμβολαιο. Ο Αφρικανος επιθετικος αναμενεται να δωσει πολυ μεγαλη δυναμη στην γραμμη κρουσης του Θρυλου μιας και τα χαρακτηριστηκα του ειναι η ταχυτητα και η καλη του τεχνικη.



Ας δουμε αναλυτικα την ανακοινωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του, Tresor Lomana LuaLua. Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κονγκό ποδοσφαιριστής, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας»

Ευχομαστε στον Λομανο καλη τυχη με την ομαδα μας, να εχει την υγεια του και να βαλει παρα πολλα γκολ σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Σχολιαστε τον Λομανα Λουα Λουα στο φορουμ του thrylos-fans.

Ας παρουμε και μια γευση απο τον πρωην επιθετικο των Πορτσμουθ και Νιουκαστλ:






Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Δουλειά η ομάδα και υπομονή ο κόσμος !



Δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό αλλά χωρίς να αποφύγει τα λάθη η ομάδα μας ηττήθηκε και χθες με 2-1 από την Οσασούνα.

Το 1ο γκολ του Νούνιες έπειτα από πολύ ωραίο 1-2 με τον Ραουλ Μπράβο άνοιξε το σκορ στο 24' αλλά μετά από λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα δεχτήκαμε την ισοφάριση από τον Πορτίγιο στο 39'.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα έδειξε πιο κουρασμένη και μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες δεχτήκαμε το 1-2 από τον Σόλα στο 79.

Θετική ήταν η παρουσία των νέων ξένων της ομάδας μας και βελτιωμένη η εικόνα του κέντρου της άμυνας αλλά η δεξιά πλευρά είχε πολλά προβλήματα και στο να δημιουργήσει παιχνίδι αλλά και ανασταλτικά.

Ο αρκετός κόσμος που ήταν στο γήπεδο έφυγε προβληματισμένος αλλά το γεγονός ότι γίνονται κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας είναι ενθαρρυντικό. Ο προπονητής με δηλώσεις του ζήτησε υπομονή από τον κόσμο και δικαιολόγησε τα άσχημα αποτελέσματα αλλά οι αποδοκιμασίες στο τέλος του παιχνιδιού δείχνουν ότι υπομονή και Ολυμπιακός δεν πάνε μαζί.

Συνθέσεις : Πηγη championsday.gr
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (79΄μενδρινός), Ζούλιο Σέζαρ, Τοροσίδης (77' Νε), Νούνιες (66' Ματσούκας), Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ (77' Πάντος), Ραούλ Μπράβο, Άντζας (77' Παπαδόπουλος), Κοβάσεβιτς (66' Κωνσταντίνου), Λεντέσμα.

Οσασούνα: Ρικάρντο, Ισκέρδο, Μονρεάλ (57΄λ.τ Κοράλες), Έκτορ Φον (88’ Ερίτσε), Πορτίγιο (76΄Σόλα), Πουνάν, Παντιάνι (76΄Μεντίνα), Χουάν Φραν (88΄Όιερ), Χοσέχο, Ιγκόθ, Αθπιλικουέτα (76΄Χοκίν).

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Σχολιάστε τα φιλικά του Ολυμπιακού στο http://thrylos-fans.net/forum/

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Κοπέλι για το τέρμα!

Μια μεταγραφη που ηταν αναγκαια πραγματοποιησε η ομαδα μας εδω και 2 ημερες και σημερα ηρθε και η τυπικη επιβεβαιωση της με την επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ. Ο λογος για τον Μιχαλη Σηφακη που απο σημερα και για πεντε χρονια θα ειναι μελος της μεγαλυτερης αθλητικης οικογενειας της Ελλαδας. Ο Θρυλος με το βλεμα στο μελλον και με δεδομενο οτι ο Αντωνης Νικοπολιδης πιθανον του χρονου να σταματησει, αποφασισε να επενδυσει πανω σε οτι καλυτερο εχει η νεα γενια του Ελληνικου ποδοσφαιρου στην θεση του τερματοφυλακα. Ετσι με γρηγορες και μεθοδικες κινησεις εξασφαλισε την υπογραφη του ταλαντουχου παικτη και την συγκαταθεση του ΟΦΗ, "αρπαζοντας" ετσι τον Μιχαλη μεσα απο τα χερια της ΑΕΚ που εβλεπε με καλο ματι την ενδεχομενη μετακινηση του παικτη στους Θρακομακεδονες. Ας δουμε αναλυτικα την ανακοινωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη από τον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την επόμενη σεζόν την οψιόν αγοράς του. Ο Μιχάλης Σηφάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 4 χρόνια"

Μιχαλη σε καλωσοριζουμε στον Θρυλο! Να εισαι καλα, να εχεις την υγεια σου και μαζι θα σηκωσουμε πολλους τιτλους! Αφηστε το σχολιο σας για τον Μιχαλη Σηφακη εδω.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Προβληματικός.....!

Προβλημάτισε στο πρώτο επί Ελληνικού εδάφους φιλικό ο Θρύλος. Στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο και με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα έμοιαζε ανήμπορη να ακολουθήσει τον ρυθμό της καλοδουλεμένης ομάδας του Εβαντ Λινεν. Το γκολ του Τζιμπουρ στο 14ο λεπτό φάνηκε να αγχώνει χωρίς λογο και αιτία τους παίκτες της ομάδας και από το σημείο εκείνο και μετά με πολύ μεγάλη δυσκολία απειλούσαν την εστία του θεατή Κενιγκ. Η ισοφάριση μπορεί να έγινε στο τέλος του ημιχρόνου, από μια στημένη φάση, αλλά στην επανάληψη ο Πανιώνιος έδειξε ποια από τις δυο ομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο και δικαίως κέρδισε.

Για την ομάδα μας δεν έχουμε να πούμε πολλά. Η έλλειψη σοβαρού κεντρικού αμυντικού είναι εξόφθαλμη και είναι να απορεί κανείς πως οι υπεύθυνοι ψάχνουν για επιθετικούς όταν αμυντικά η ομάδα είναι σκορποχώρι. Μας άρεσε ο Ραουλ Μπράβο, που παρόλο που έχασε την μισή προετοιμασία, έδειξε ότι την θέση του αριστερού μπακ την κατέχει. Μας άφησε καλές εντυπώσεις ο Λεντεσμα ο οποίος πέρα από τον δυναμισμό του φαίνεται να έχει και καλή τεχνική κατάρτιση. Μας χαροποίησε επίσης το γεγονός ότι είδαμε τον Χρίστο Πατσατζογλου σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ θετικές εντυπώσεις μας άφησε και ο Νουνιεζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπούτινα, Ζούλιο Σέζαρ (64' Παπαδόπουλος), Αντζας, Ζεβλάκοφ (73' Πάντος), Ραούλ Μπράβο (68' Ντομί), Στολτίδης (46' Τοροσίδης), Λεντέσμα (78' Φακίνος), Πατσατζόγλου (73' Νε), Τζόρτζεβιτς (75' Λάτσκο), Νούνιες (73' Μενδρινός), Κωνσταντίνου (46' Ματσούκας).

Σχολιάστε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο καθώς και τα υπόλοιπα φιλικά και την προετοιμασία της ομάδας στο φόρουμ του thrylos-fans.