Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Ισοπαλία σαν ήττα


Με λιγότερη ψυχή και δύναμη από αυτή που έδειξε μεσοβδόμαδα στο Μπερναμπέου, η ομάδα μας έφερε μια μάλλον αναπάντεχη ισοπαλία στην Κρήτη και έμεινε στην 3η θέση και 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Παρόλο που με σχετική άνεση γυρίσαμε το 2-0 σε 2-3, η κούραση και η αποδιοργάνωση από τις αναγκαστικές αλλαγές στα τελευταία λεπτά έφερε αυτή την ισοπαλία.

Χωρίς διάθεση για δικαιολογίες η πνευματική κυρίως κούραση από την υπέρ-προσπάθεια της Τετάρτης φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά κυρίως προς το τέλος όπου δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε καθόλου τη μπάλα στα πόδια μας.

Παίκτες κλειδιά και -δυστυχώς- αναντικατάστατοι, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν αποφασιστικά στο να κλειδώσουμε τη νίκη και αυτό μας στοίχισε.

Στο κακό απόγευμα ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί των Αντζα, Μπράβο με τον πρώτο να κινδυνεύει να χάσει το ματς με τη Ρεαλ.

Τα γκολ της ομάδας μας οι Σέζαρ, Κοβάσεβιτς και Τζόλε με πέναλτι ενώ για τους «Κρητικούς» ο Τζούνιορ (2) και ο Θεοδωρίδης.

Με δεδομένη την κρισιμότητα των επόμενων παιχνιδιών όπου η ομάδα μας έχει να δώσει αγώνες σ’ ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από αυτό του εγχώριου πρωταθλήματος ας είμαστε όλοι κοντά και ας τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε τώρα που πραγματικά μας έχει ανάγκη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού
Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αντζας(Μπραβο(Μενδρινός)),Σέζαρ, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, ΛουαΛουα(Νουνιεζ), Κοβάσεβιτς

ΥΓ: Αριστη η διαιτησία του Κύρου Βασσάρα, η οποία πρέπει να διδάσκεται ως σεμινάριο στις σχολές διαιτησίας ώστε να βγούνε πολλοί ακόμα διαιτητές σαν αυτόν. Τους χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο κάποιοι ...«διεκδικητές» του τίτλου.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΡΥΛΟ !


Είμαστε πολύ νέοι σε σχέση με την ιστορία του Ολυμπιακού αλλά δεν ξέρουμε πότε στο παρελθόν ήττα του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι έφερε τέτοια δόξα στην ομάδα ή πότε στο παρελθόν η ομάδα έκανε εμφάνιση που δικαιολόγησε όσο ποτέ το προσωνύμιο ΘΡΥΛΟΣ.

Το τελικό 4-2 με ήρωα τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Ιγκε Κασίγιας δεν μειώνει σε τίποτα την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ εμφάνιση της ομάδας σε ένα ιστορικό γήπεδο όπου όλοι έδωσαν με πίστη , ψυχή , μαγκιά και ΠΟΙΟΤΗΤΑ τον τέλειο αγώνα.

Όχι για να μην διασυρθούν από την «βασίλισσα» , για ν’ αποφύγουν την «κατηφόρα του Μπερναμπέου» και άλλα τέτοια κλισέ αλλά για να κερδίσουν τον αγώνα ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ και όχι κλεφτοπόλεμο, αντάρτικο, «τσούκου-τσούκου μπολ» και άλλες κουταμάρες που οι «μικροί» θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος να κοντράρουν τους μεγάλους. Για τους «μικρούς» ίσως είναι για τον ΘΡΥΛΟ όμως όχι.

Δεχτήκαμε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό από τραγικό δικό μας λάθη. Συνήλθαμε γρήγορα και στο 7ο λεπτό είχαμε κιόλας ισοφαρίσει με εκπληκτική προσπάθεια του «έφηβου» αρχηγού και εκτελεστή τον παικταρά Γκαλέτι. Μείναμε με 10 παίκτες στο 15λ. Κρατήσαμε το ημίχρονο στο 1-1 , και προηγηθήκαμε νωρίς στο β με τον επίσης εκπληκτικό Σέζαρ.
Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 με τον Τζόλε αλλά συνεχίσαμε και μετά το 2-2 να παίζουμε για τη νίκη.

Δεχτήκαμε το 3-2 και από εκεί και πέρα ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν χεσμένοι οι «γκαλάκτικος», ο δύστυχος διαιτητής και οι εν Ελλάδι υποστηρικτές τους παρακαλούσαν να τελειώσει το παιχνίδι για ν’ αποφύγουν την ισοφάριση την οποία αγγίξαμε με την κεφαλιά του Νούνιεζ αλλά και το εκπληκτικό γυριστό του Κοβάσεβιτς που ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Ρεάλ στην απόκρουση της αγωνιστικής.

Επιτομή το μη φάουλ του Ζεβλάκοφ στο 94’ όπου αρνήθηκε να σταματήσει τον αιφνιδιασμό της Ρεαλ αφήνοντας το ματς στο 3-2, αλλά να κλέψει την μπάλα για να βγάλει έστω και την τελευταία επίθεση.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.

Τελειώνοντας να πούμε ότι περιμένουμε από όσους έχουν την ευθύνη στήριξης και ενδυνάμωσης αυτής της ομάδας να σηκώσουν τα μανίκια τους, να μιλάνε λίγο και να κάνουν πολλά. Ο ιδρώτας των παικτών και του προπονητή που τίμησαν την ερυθρόλευκη εχθές το βράδυ δεν πρέπει να πάει χαμένος. Η ιστορική ευκαιρία να μπει ο Ολυμπιακός σε Ευρωπαϊκή τροχιά -στην πράξη και όχι στα λόγια- δεν πρέπει να χαθεί ακόμα μία φορά. Αν δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων θα είναι υπόλογοι στη ιστορία του συλλόγου και η εκ των υστέρων συγνώμη ή παραδοχή λαθών και παραλείψεων δεν θα είναι αποδεκτή.

Αυτοί που έγραψαν ιστορία.
Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Σέζαρ, Ραούλ Μπράβο (75' Ζεβλάκοβ), Λεντέσμα (87' Νούνιες), Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (72' Κοβάτσεβιτς)
Σχολιάστε τη θρυλική εμφάνιση της ομάδας μας στο φόρουμ του Θρύλου!

GAVROS SUM, ERGO SUM

Ήμουν πολύ μικρό παιδί, είχα μόλις αρχίσει να διαβάζω, όταν έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο με τίτλο "ο Διηνέκης". Ήταν ένα βιβλίο που εξ αφορμής του κατά το ήμισυ ιστορικού κατά το ήμισυ μυθολογικού δεκανέα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, με έβαλε για πρώτη φορά στο μεγαλείο της Λακεδαίμονας και των ηρωικών πολεμιστών της. Το βιβλίο, γραμμένο για παιδιά, στόχευε περισσότερο στο θυμικό, παρά στο λογικό. Υπήρχε όμως πάντοτε χαραγμένη στην μνήμη μου η περίφημη απάντηση του Διηνέκη όταν ο Αιγύπτιος αγγελιαφόρος τον προειδοποίησε ότι οι Πέρσες ήσαν τόσοι πολλοί που τα βέλη τους θα σκέπαζαν τον ήλιο: "Ωραία, θα πολεμήσουμε υπό σκιάν".
Αργότερα, μελετώντας τα αρχαία ελληνικά, κατάλαβα ότι είχα να κάνω με μια γλώσσα ζωντανή, που την μιλούσαν άνθρωποι και όχι με ένα νεκρό ιδίωμα που το μιλούσαν ραμολιμέντα. Τότε άρχισε να σχηματίζεται στο μυαλλό μου η υποψία ότι όταν ο Λεωνίδας έλεγε "μολών λαβέ", δεν έπινε τσάι στις πέντε, αλλά είχε σηκωθεί όρθιος και έδιχνε την συμβολή των ποδιών του, ενδεχομένως σηκώνοντας το χιτώνιό του.
Ήταν στην μέση κι αυτός ο ερυθρός μανδύας ρε γαμώτο, κόκκινος για να μην φαίνεται το αίμα από την πληγή στη μάχη... Σαν το αίμα από το κεφάλι του Μουράτη. Σαν το αίμα από το κεφάλι του Ανατολάκη. Σαν το αίμα σε εκείνο το μπλόκο στην Καισαριανή, τότε...
Όταν έιδα τους 300 στον σινεμά ανατρίχιασα. Όλα όσα είχα διαβάσει και ονειρευτεί, όσα είχα πλάσει στο μυαλλό μου, τα έβλεπα στην μεγάλη οθόνη. Αμ δε. Λάθος. Αυτό ήταν μια ταινία. Οι Θερμοπύλες ζωντάνευσαν απόψε.
Τί πάει να πει "γαύρος" την σήμερον ημέρα; Γαύρος από τους Ομηρικούς χρόνους σημαίνει γενναίος. Βέβαια οι κάθε λογής αντίπαλοί μας μόνο αυτό δεν είχαν στο μυαλό τους. Αλλά η ιστορική νομοτέλεια τους τιμώρησε. Απόψε απαντήθηκε εις το διηνεκές τί πάει να πει γαύρος. Με τα σφυρίγματα ενός άθλιου να σκεπάζουν με την μπόχα της σάπιας συνείδησής του το γήπεδο. Με μια ομάδα που έδειξε τα "αυγά" της σε όλη την Ευρώπη. Με το αίμα να κυλάει πιο γρήγορα και περήφανα στις φλέβες κάποιων εκατομμυρίων Ελλήνων γαύρων παραφρόνων, σε όλον τον κόσμο.
Απόψε δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε εξ αρχής πρόθεση να παιχθεί μπάλα απόψε. Απόψε ένδεκα "αρνιά" μπήκαν στο κολοσσαίο για να προσφέρουν panem et circenes στην πανευρωπαϊκή αρένα της UEFA. Τα αρνιά όμως αποδείχθηκαν γαλβανισμένοι πολεμιστές, με κοφτερά όπλα και απίστευτης αντοχής οπλισμό. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΔΡΕΙΑ.
Κι έτσι μεταπηδήσαμε σε μια άλλη ταινία. Στο Braveheart, εκεί προς το τέλος, στο βασανιστήριο του Wallas. Κι όταν ο δήμιος απαιτούσε υποταγή και μετάνοια, ο Νούνιες με εκείνη την κεφαλιά ούρλιαξε "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". Και το φιλοθεάμον κοινό, μαζί κι εκείνη η ανώτερη οντότητα που εμείς αποκαλούμε Θεός, φώναξε "Έλεος". 4-2. Και ο στερημένος από κώμη και τσίπα απόγονος των "once brave" όπως θρηνούσε κάποτε ο Quothron, σφύριξε την λήξη του μαρτυρίου των μακρύκωμων Λακεδαιμόνιων μαχητών.
Απόψε στο φόρουμ ζήσαμε στιγμές, που μόνο η χριστιανική ορθόδοξη θεολογία μπορεί να ορίσει: ζήσαμε την χαρμολύπη. Είδαμε όχι μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά τον Κυναίγειρο, που όταν του έκοψαν τα χέρια, χρησιμοποίησε τα δόντια. Και σταμάτησε να πολεμά μόνο όταν του έκοψαν το κεφάλι. Ήταν ήδη όμως αργά. Ο πραγματικός "Μαραθώνας" είχε ήδη κερδιθεί. Χαρήκαμε λοιπόν με την εμφάνιση, το σθένος, την αποφασιστικότητα, λυπηθήκαμε για το αποτέλεσμα. Και πάλι όμως ήρθε η χαρά, γιατί εμείς χάσαμε τους πόντους αλλά κρατήσαμε την τιμή μας. Η Ρεάλ κέρδισε τους βαθμούς αλλά έχασε για πάντα την τιμή της . REAL CAMBRON SALUD CAMPEON!
Έτσι όμως είναι αυτά. Είμαστε γαύροι, και μόνο με αυτό τον τρόπο ξέρουμε να υπάρχουμε. Και υπάρχουμε με αυτόν τον τρόπο για να είμαστε γαύροι. Οι υπόλοιποι ας πάνε να προσκυνήσουν τον τάφο του Φράνκο. Που δεν είχε τα άντερα να υποστηρίξει τα φιλαράκια του το '40...
ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ.


Υ.Γ. ΨΙΤ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ...

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Διαφορά ποιότητας!

Μετα απο αρκετα καλη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο, ο Ολυμπιακος καταφερε να κερδισει με 4-1 τον Πανιωνιο. Με εξαιρεση ενα σημειο 10 λεπτων στο δευτερο μισο του αγωνα που η ομαδα της Νεας Σμυρνης ειχε ισοφαρισει το παιχνιδι, σε κανενα σημειο της αναμετρισης οι παικτες του Εβαντ Λινεν δεν αποτελεσαν σοβαρη απειλη για τον Θρυλο. Η ομαδα μας μπηκε φουριοζα στο παιχνιδι και καταφερε να προηγηθει στο σκορ με τον ΛουαΛουα μολις στο πεμπτο λεπτο. Απο εκει και περα και μεχρι το τελος του πρωτου μισου ο Ολυμπιακος ειχε την κατοχη της μπαλας και τον πληρη ελεγχο του αγωνα. Ο Πανιωνιος ναι μεν προσπαθησε να εινα δημιουργικος και να παιξει μπαλα αλλα δεν μπορεσε, μιας και ολοι οι διαδρομοι ηταν καλα κλεισμενοι απο τους παικτες μας.

Στο 54ο λεπτο και μετα απο ενα κορνερ ο διαιτητης ειδε χερι του Κοβασεβιτς μεσα στην μεγαλη περιοχη και εδωσε πεναλτι στον Πανιωνιο. Πεναλτι που μετετρεψε σε γκολ ο Τζιμπουρ παγωνοντας για λιγο παικτες και κοσμο του Θρυλου. Η αγωνιστικη αναταση του Πανιωνιου ομως ηταν προσωρινη μιας και ο Ολυμπιακος μας ανεβηκε αρκετα και στο 64ο λεπτο ο Νταρκο εκανε το 2-1. Απο εκει και περα ο Ολυμπιακος ηταν καταιγιστικος και δικαια εφτασε στην ανετη επικρατηση. Η εξελιξη του αγωνα εδωσε το δικαιωμα στον Τακη Λεμονη να κανει και το αναγκαιο rotation προκειμενου να ξεκουραστουν καποιοι παικτες εν οψη Μαδριτης.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Σέζαρ, Άντζας, Μπράβο, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (Τοροσιδης), Λούα Λούα (Ζεβλακοφ), Koβάτσεβιτς (Μητρογλου)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Ο παλιός(Νέρι), ο νέος (Αρτσούμπι) και ο άσχημος(Μιρτσέας)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο και με τον Λουα Λούα σε μεγάλα κέφια η ομάδα μας κέρδισε σε φιλικό αγώνα με 3-2 την Σαχτάρ σε ένα παιχνίδι που η επανεμφάνιση του Νέρι Καστίγιο στο Καραϊσκάκη, συνοδεύτηκε και από το πρώτο του γκολ εναντίον της ομάδας μας.

Η χαλαρότητα του 1ου ημιχρόνου μας έφερε πίσω με 0-2 αλλά το κέφι και η ταχύτητα του Λούα Λούα στο 2ο οδήγησαν στην ανατροπή.

Οι αρκετοί νέοι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, έδωσαν μια ευχάριστη νότα στο παιχνίδι. Παρόλο που δεν μας ξετρέλαναν με την απόδοσή τους έδειξαν ότι για πρώτη φορά ίσως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον στην ομάδα ώστε να βγάλει παίκτες από τις Ακαδημίες της.

Στα αξιοσημείωτα βέβαια το πρώτο γκολ του Αρτσούμπι έστω και σε φιλικό με ένα πολύ ωραίο πλάσε έπειτα από ασσίστ του Κοβάσεβιτς.

Στα αρνητικά τα καραγκιοζιλίκια του κ. Λουτσέσκου στο κανονικότατο 3ο γκολ της ομάδας μας τα οποία δεν δικαιολογούνται ούτε και από το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ισοφαρίσαμε και το οποίο -όπως απέδειξε η εξέλιξη του παιχνιδιού- δεν χρειαζόμασταν.

Τέλος οι δηλώσεις του Νέρι για επιθυμία επιστροφής του μόλις 2 μήνες αφότου έφυγε ακούγονται περισσότερο άκαιρες παρά κολακευτικές για εμάς και το ίδιο. Αλλωστε δε νομίζουμε ότι και ο ίδιος θα ήθελε από τόσο μικρή ηλικία να γίνει ο 2ος Γεωργάτος τον οποίο όλοι θυμούνται κυρίως για την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. Και η ομάδα μας όμως δείχνει πλέον να βαδίζει σε κάποια άλλα μονοπάτια από αυτά που βάδιζε πριν 5-6 χρόνια. Καλή του τύχη λοιπόν στη Σαχτάρ.

Τα γκολ Νε, Λουα Λουα με πέναλτι και Αρτσούμπι ενώ για τη Σαχτάρ ο Νερι και ο (εξαιρετικός) Μπραντάο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού (Πηγή olympiacos.org)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Ζούλιο Σέζαρ, Λαμπρόπουλος, Πάντος, Φακίνος (46' Λεντέσμα), Νε (88' Κατσικογιάννης), Τζόρτζεβιτς (46' Λούα Λούα), Μενδρινός (89' Βασιλόγιαννης), Αρτσούμπι, Νούνιες, Κοβάσεβιτς (88' Σοϊλέδης).

Σχολιάστε και τα φιλικά του Ολυμπιακού στο φόρουμ του Θρύλου !

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΝΤΑΡ(γ)ΚΟ(λ)!


Φτωχό σκορ για την εμφάνιση και τις ευκαιρίες που πραγματοποίησε η ομάδα μας αλλά ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση που δείχνει όχι μόνο τις φετινές δυνατότητες της ομάδας αλλά και τη δουλειά που φαίνεται ότι γίνεται στο Ρέντη.

Το μοναδικό γκολ ο «έφηβος» Ντάρκο Κοβάσεβιτς μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια χάρις το πείσμα του Πάτσα και την ψυχραιμία του Τζόλε.

Δυστυχώς οι χαμένες ευκαιρίες δεν εδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή να κάνει τις αλλαγές νωρίτερα ώστε να δούμε περισσότερο και τους αναπληρωματικούς παίκτες, αν και είδαμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Αρτσούμπι.

Να σταθούμε στις δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές χαρακτηρίζοντας τον ως ομάδα με μεγάλες δυνατότητες.

Στα αρνητικά το φραστικό επεισόδιο Λούα Λούα Κοβάσεβιτς μέσα στο γήπεδο το οποίο καλό θα είναι να αποφευχθεί στο μέλλον.

Στο γήπεδο 27 χιλιάδες γελαστές φάτσες απόλαυσαν το απόγευμα ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια.

Οι συνθέσεις : (Πηγή www.sportnews.gr)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Ζούλιο Σέζαρ, Στολιτίδης, Λεντέσμα, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (83΄ Αρτσούμπι), Λούα Λούα (64΄ Κωνσταντίνου), Κοβάσεβιτς (86΄ Νούνιες).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Φαβάλι, Μπούσης, Στάθης (72΄ Καραλιόπουλος), Σαμουηλίδης, Παπαδόπουλος, Ζαπρόπουλος (85΄ Περόνε), Γκονσάλβες (53΄ Μπρίτο), Σαρακατσάνος.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου !

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Καϊζερ.....!

Πολλα μπραβο στους παικτες και τον προπονητη.......ενα παιχνιδι που στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχαμε, καταφεραμε να το κερδισουμε.......και οχι απλα να κερδισουμε, αλλα να ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ στο δευτερο ημιχρονο μια απο τις καλυτερες Γερμανικες ομαδες!!! Η ομαδα στο δευτερο ημιχρονο ηταν πολυ δυνατη αμυντικα, αλλα απο την ωρα που μπηκε ο 2ος επιθετικος ο Θρυλος ισοπεδωσε την ανυπαρκτη Βερντερ, που εμοιαζε με ομαδακι της σειρας!

Ο Τακης Λεμονης καταλαβε ευτυχως εγκαιρως οτι αν η ομαδα εμενε και στο 2ο ημιχρονο θα μαζευε γκολ με το τσουβαλι. Τους ανεβασε λιγο και προσεκτικα.......και την καταλληλη στιγμη ρισκαρε και δικαιωθηκε! Ο Τακης Λεμονης δεν ειναι η πρωτη φορα που εκανε κατι αντιστοιχο.......το ειχε ξανακανει στο Ριαθορ πριν μερικα χρονια.......το ειχε κανει και με την Λεβερκουζεν!! Ολοι οι παικτες ηταν υπεροχοι........Εξαιρετικος ο Νικοπολιδης.......ογκολιθοι οι Αντζας και Σεζαρ ( wow )....δυνατοι και με πνευμονια οι Τοροσιδης και Μπραβο αν και δεν απεφυγαν καποια λαθη.......ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο Ιεροκλης.......ΣΟΥΠΕΡ οι Πατσατζογλου με τον Λεντεσμα οι οποιοι στο εναλαξ μαν-του-μαν με τον Ντιεγκο, εσκασαν και εξαφανισαν τον Βραζιλιανο.......εγγυηση και ηγετης ο Γκαλετι, εριξε πολυ τρεξιμο και εδωσε πολλες μαχες......εξαιρετικος στο 2ο ημιχρονο ο Τζολε......πολλες μαχες εδωσε ο ΛουαΛουα ο οποιος ετρεξε απειρα χιλιομετρα......αλλαξε την ροη του αγωνα ο φοβερος Κοβασεβιτς ο οποιος εδειξε οτι εχει πολυ τεχνικη ακομα και τωρα στα 34!!! Εξαιρετικο διπλο.........σε μια πολυ δυσκολη εδρα.......απεναντι σε μια πολυ σπουδαια ομαδα! Και οχι διπλο-κλεψιμο......διπλο με κοχονες.......διπλο με ανατροπη σκορ απεναντι σε Γερμανικη ομαδα.......διπλο με ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ στο 2ο ημιχρονο!!! Μπραβο σε ολους!!! Προσοχη μην παρουν ομως τα μυαλα μας αερα......θελει συγκεντρωση και ηρεμια! Αναμενουμε αναλογη συνεχεια!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης (85' λ.τ. Πάντος), Ντομί (18' λ.τ. Ζούλιο Σέζαρ), Ραούλ Μπράβο, Άντζας, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Γκαλέτι (71' Κοβάσεβιτς), Λούα Λούα, Τζόρτζεβιτς.