Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007

Λουτσιάνο Γκαλέττι. Το νέο Νο8 του Θρύλου!


Λουτσιάνο Γκαλέττι ο 2ος! Μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του Ολυμπιακού και γενικότερα Ελληνικής ομάδας είναι γεγονός. Ο Λουτσιάνο Γκαλέττι εν ενεργεία διεθνής Αργεντινός ποδοσφαιριστής με πετυχημένη θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα τα 6 τελευταία χρόνια θα καλύπτει πλέον τη δεξιά πλευρά του κέντρου της ομάδας μας για τα επόμενα 4 χρόνια.

Οι δηλώσεις του παίκτη χθες στο αεροδρόμιο, όπου για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν φίλοι του Ολυμπιακού, δεν ξέφυγαν από τα καθιερωμένα δείχνοντας πάντως όρεξη και διάθεση να προσφέρει στην ομάδα. Η οποία ομάδα με τη σειρά της του έχει προσφέρει ένα πραγματικά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε και ελπίζουμε την ίδια διάθεση και πάθος να δείξει και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι συμμετοχές και τα γκολ του Γκαλέττι τα τελευταία 6 χρόνια στο Ισπανικό πρωτάθλημα (Πηγή http://www.sport-fm.gr/).
2001/02: Σαραγόσα 27, 2
2002/03: Σαραγόσα 37, 8
2003/04: Σαραγόσα 34, 3
2004/05: Σαραγόσα 37, 2
2005/06: Ατλέτικο Μ. 26, 1
2006/07: Ατλέτικο Μ. 31, 3

Επίσης έχει 13 συμμετοχές στην Εθνική Αργεντινής και 3 γκολ.

Στη σημερινή παρουσίαση του παίκτη που έγινε καθυστερημένα μεν σε ευχάριστο κλίμα δε, πέρα από τα καλωσορίσματα από τον Ιλια Ίβις , τον Πέτρο (χρόνια του πολλά) Κόκκαλη και τον Τάκη Λεμονή ο παίκτης υποσχέθηκε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού με την απόδοση του στο γήπεδο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τι έφυγε από την Ισπανία και ήρθε στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο ότι τον κέρδισε ο τρόπος με τον οποίο η διοίκηση έδειξε το ενδιαφέρον της για αυτόν. Για την νέα του ομάδα είπε ότι έχει δει αρκετά παιχνίδια και πιστεύει ότι έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και ότι θα την βοηθήσει για να πάει ακόμα καλύτερα.

Στην αποστολή θα ενσωματωθεί στις 14 Ιουλίου στο Ζέεφελντ. Οπως ανέφερε ο Τάκης Λεμονής πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστεί αφού προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που τελείωσε πολύ αργά.

Ο Γκαλέττι θα πάρει τη φανέλα με το Νο8 που είχε μέχρι τώρα ο Μίλος Μάριτς και όλοι μας ελπίζουμε σε μεγαλύτερη προσφορά από αυτή που μας έδωσε ο συμπαθής Σέρβος.

Στη συνέντευξη τύπου έγινε αναφορά από τον Τάκη Λεμονή και τον Ιλια Ίβιτς στις φήμες για κακές σχέσεις τις οποίες διέψευσαν και οι δύο, ενώ ο Λεμονής πολύ σωστά παρατήρησε ότι οι σχέσεις όσων δουλεύουν μαζί δοκιμάζονται στα δύσκολα.

Ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για παίκτες από την Ελληνική αγορά και είπε ότι δεν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο από Ελληνες (και μεταξύ μας δίκιο έχει) αλλά παρόλα αυτά άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για επαφές που πιθανόν να έχουν γίνει. Αξιοσημείωτη πάντως είναι η αναφορά του στους 8 νεαρούς που έχουν ήδη υπογράψει στην ομάδα σημάδι ότι τα λόγια ότι πλέον θέλουμε να βγάλουμε κάποιους νέους παίκτες μάλλον τα πιστεύουμε. Επίσης έκανε και μια γενική αναφορά στο ταξίδι με τον Ιβιτς στο Λονδίνο και μιλησε γενικα για αρκετές επαφές που μπορεί να μας φανούν χρήσιμες τώρα αλλά και στο μέλλον.

Στη συνέχεια ο Ιλια Ίβιτς αν και ρωτήθηκε δεν μίλησε για συγκεκριμένο αριθμό μεταγραφών πάντως το νούμερο που είπε ήταν μεταξύ 4 και 6. Επίσης σημείωσε ότι το σημαντικό είναι να γίνουν οι σωστές κινήσεις και να μην γίνουν λάθη στους παίκτες που θα έρθουν.

Για τα υπόλοιπα θέματα των παικτών που ακούγονται το τελευταίο καιρό διαψεύστηκαν (όπως ήταν αναμενόμενο) τα σενάρια για τον Καστίγιο, ο Ιβιτς είπε ότι περιμένουν για 1-2 ημέρες τον Μορφέο και ότι ενδιαφερόμαστε για Κολοτσίνι και Ντραγκουντίνοβιτς χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.

Συμπερασματικά η διοίκηση και το νέο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δείχνουν διατεθειμένοι φέτος να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα μας με παίκτες ποιότητας και να κάνουν την οικονομική και αγωνιστική επένδυση που μπορούν αλλά και δικαιούται να δει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Περιμένουμε με αισιοδοξία πλέον τη συνέχεια για τη συμπλήρωση και των άλλων θέσεων στις οποίες έχουμε κενά.
Σχολιάστε τη μεταγραφή Γκαλέττι αλλά και αυτές που περιμένουμε στο forum