Τετάρτη 8 Αυγούστου 2007

Κοπέλι για το τέρμα!

Μια μεταγραφη που ηταν αναγκαια πραγματοποιησε η ομαδα μας εδω και 2 ημερες και σημερα ηρθε και η τυπικη επιβεβαιωση της με την επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ. Ο λογος για τον Μιχαλη Σηφακη που απο σημερα και για πεντε χρονια θα ειναι μελος της μεγαλυτερης αθλητικης οικογενειας της Ελλαδας. Ο Θρυλος με το βλεμα στο μελλον και με δεδομενο οτι ο Αντωνης Νικοπολιδης πιθανον του χρονου να σταματησει, αποφασισε να επενδυσει πανω σε οτι καλυτερο εχει η νεα γενια του Ελληνικου ποδοσφαιρου στην θεση του τερματοφυλακα. Ετσι με γρηγορες και μεθοδικες κινησεις εξασφαλισε την υπογραφη του ταλαντουχου παικτη και την συγκαταθεση του ΟΦΗ, "αρπαζοντας" ετσι τον Μιχαλη μεσα απο τα χερια της ΑΕΚ που εβλεπε με καλο ματι την ενδεχομενη μετακινηση του παικτη στους Θρακομακεδονες. Ας δουμε αναλυτικα την ανακοινωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα Μιχάλη Σηφάκη από τον ΟΦΗ. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την επόμενη σεζόν την οψιόν αγοράς του. Ο Μιχάλης Σηφάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 4 χρόνια"

Μιχαλη σε καλωσοριζουμε στον Θρυλο! Να εισαι καλα, να εχεις την υγεια σου και μαζι θα σηκωσουμε πολλους τιτλους! Αφηστε το σχολιο σας για τον Μιχαλη Σηφακη εδω.