Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Δουλειά η ομάδα και υπομονή ο κόσμος !



Δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό αλλά χωρίς να αποφύγει τα λάθη η ομάδα μας ηττήθηκε και χθες με 2-1 από την Οσασούνα.

Το 1ο γκολ του Νούνιες έπειτα από πολύ ωραίο 1-2 με τον Ραουλ Μπράβο άνοιξε το σκορ στο 24' αλλά μετά από λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα δεχτήκαμε την ισοφάριση από τον Πορτίγιο στο 39'.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα έδειξε πιο κουρασμένη και μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες δεχτήκαμε το 1-2 από τον Σόλα στο 79.

Θετική ήταν η παρουσία των νέων ξένων της ομάδας μας και βελτιωμένη η εικόνα του κέντρου της άμυνας αλλά η δεξιά πλευρά είχε πολλά προβλήματα και στο να δημιουργήσει παιχνίδι αλλά και ανασταλτικά.

Ο αρκετός κόσμος που ήταν στο γήπεδο έφυγε προβληματισμένος αλλά το γεγονός ότι γίνονται κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας είναι ενθαρρυντικό. Ο προπονητής με δηλώσεις του ζήτησε υπομονή από τον κόσμο και δικαιολόγησε τα άσχημα αποτελέσματα αλλά οι αποδοκιμασίες στο τέλος του παιχνιδιού δείχνουν ότι υπομονή και Ολυμπιακός δεν πάνε μαζί.

Συνθέσεις : Πηγη championsday.gr
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (79΄μενδρινός), Ζούλιο Σέζαρ, Τοροσίδης (77' Νε), Νούνιες (66' Ματσούκας), Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ (77' Πάντος), Ραούλ Μπράβο, Άντζας (77' Παπαδόπουλος), Κοβάσεβιτς (66' Κωνσταντίνου), Λεντέσμα.

Οσασούνα: Ρικάρντο, Ισκέρδο, Μονρεάλ (57΄λ.τ Κοράλες), Έκτορ Φον (88’ Ερίτσε), Πορτίγιο (76΄Σόλα), Πουνάν, Παντιάνι (76΄Μεντίνα), Χουάν Φραν (88΄Όιερ), Χοσέχο, Ιγκόθ, Αθπιλικουέτα (76΄Χοκίν).

Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)

Σχολιάστε τα φιλικά του Ολυμπιακού στο http://thrylos-fans.net/forum/