Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Προβληματικός.....!

Προβλημάτισε στο πρώτο επί Ελληνικού εδάφους φιλικό ο Θρύλος. Στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο και με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα έμοιαζε ανήμπορη να ακολουθήσει τον ρυθμό της καλοδουλεμένης ομάδας του Εβαντ Λινεν. Το γκολ του Τζιμπουρ στο 14ο λεπτό φάνηκε να αγχώνει χωρίς λογο και αιτία τους παίκτες της ομάδας και από το σημείο εκείνο και μετά με πολύ μεγάλη δυσκολία απειλούσαν την εστία του θεατή Κενιγκ. Η ισοφάριση μπορεί να έγινε στο τέλος του ημιχρόνου, από μια στημένη φάση, αλλά στην επανάληψη ο Πανιώνιος έδειξε ποια από τις δυο ομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο και δικαίως κέρδισε.

Για την ομάδα μας δεν έχουμε να πούμε πολλά. Η έλλειψη σοβαρού κεντρικού αμυντικού είναι εξόφθαλμη και είναι να απορεί κανείς πως οι υπεύθυνοι ψάχνουν για επιθετικούς όταν αμυντικά η ομάδα είναι σκορποχώρι. Μας άρεσε ο Ραουλ Μπράβο, που παρόλο που έχασε την μισή προετοιμασία, έδειξε ότι την θέση του αριστερού μπακ την κατέχει. Μας άφησε καλές εντυπώσεις ο Λεντεσμα ο οποίος πέρα από τον δυναμισμό του φαίνεται να έχει και καλή τεχνική κατάρτιση. Μας χαροποίησε επίσης το γεγονός ότι είδαμε τον Χρίστο Πατσατζογλου σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ θετικές εντυπώσεις μας άφησε και ο Νουνιεζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπούτινα, Ζούλιο Σέζαρ (64' Παπαδόπουλος), Αντζας, Ζεβλάκοφ (73' Πάντος), Ραούλ Μπράβο (68' Ντομί), Στολτίδης (46' Τοροσίδης), Λεντέσμα (78' Φακίνος), Πατσατζόγλου (73' Νε), Τζόρτζεβιτς (75' Λάτσκο), Νούνιες (73' Μενδρινός), Κωνσταντίνου (46' Ματσούκας).

Σχολιάστε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο καθώς και τα υπόλοιπα φιλικά και την προετοιμασία της ομάδας στο φόρουμ του thrylos-fans.