Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

Καλή τύχη Νέρι!!

Τελικα συνεβει αυτό που πριν 2 μηνες ισως εμοιαζε απιθανο. Ο Νερι Καστιγιο από χθες αποτελει παρελθον από τον Ολυμπιακο, και πλεον ανήκει στο εμψυχο δυναμικο της Σαχτιαρ Ντονετσκ. Η προσφορα που εφτασε στα γραφεια της ΠΑΕ Ολυμπιακος πριν 2 μερες ηταν εξαιρετικα δυσκολο να απορηφθει από οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα. Δεν βρισκεις ευκολα 15 εκατομυρια ευρω σημερα. Θα ηταν μεγαλο λαθος της διοικησης να αρνηθει τα χρηματα αυτά, που αν επενδυθουν σωστα μπορουν να οδηγησουν τον συλλογο σε τελειως διαφορετικο επιπεδο!

Εμεις θελουμε να ευχαριστησουμε τον Νερι τοσο για οσα προσφερε όλα αυτά τα χρονια οσο και για τα χρηματα που εφερε στον συλλογο. Είναι μεγαλη υποθεση για τον Ολυμπιακο τα χρηματα αυτά! Με τον Νερι ειχαμε και καλες και κακες στιγμες……ειμαστε όμως υποχρεωμένοι σαν Ολυμπιακοι να κρατησουμε βαθεια μεσα στις καρδιες μας τις καλες στιγμες και να ξεχασουμε τις κακες!!! Κραταμε το γκολ με την Γαλατα, το γκολ με τον ΠΑΟΚ, το γκολ με την ΑΕΚ στον τελικο Κυπελλου…..κραταμε το παθος και την αγαπη για την ομαδα!

Νερι, σου ευχομαστε να εχεις καλη τυχη και υγεια εσυ και οι δικοι σου ανθρωποι. Να εισαι παντα καλα, να προσεχεις και να δουλεψεις πολύ. Με λιγα λογια και πολύ δουλεια θα φτασεις πολύ ψηλα γιατι εχεις ταλεντο…..αρκει να το εκμεταλευτεις σωστα και εξυπνα!!!

Αντιο φιλε, καλη επιτυχια και καλη ανταμωση! Σχολιαστε τον Νερι στο φορουμ του thrylos-fans!