Τετάρτη 18 Ιουλίου 2007

Ξεμούδιασμα!

Το αποψινο φιλικο με την Ουτερχανκινγκ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει προκειμενου να βγαλουμε καποια σοβαρα συμπερασματα για την κατασταση της ομαδας. Περισσοτερο αυτα τα πρωτα φιλικα ειναι για να ξεμουδιασουν οι παικτες και να δουν οι προπονητες συγκεκριμενα πραγματα που αφορουν την τακτικη της ομαδας. Ο Τακης Λεμονης ξεκινησε το φιλικο αυτο δινωντας την ευκαιρια σε αρκετους νεους παικτες. Ετσι στην πρωτη εντεκαδα ειδαμε τον καινουργιο αποκτημα Κυριακο Παπαδοπουλο, ειδαμε τον Μενδρινο, τον Νε, τον Ματσουκα και τον υπο δοκιμη Λατσκο στην θεση του αριστερου εξτρεμ. Τους πιτσιρικαδες συμπληρωσαν οι Μπουτινα, Παντος, Αντζας, Ντομι, Τοροσιδης και Μπορχα. Στο δευτερο ημιχρονο ο μονος απο την αρχικη εντεκαδα που εμεινε μεσα ηταν ο Λατσκο, ο οποιος περασε σε θεση αριστερου μπακ.

Δεν θα μπουμε σε λεπτομερη αναλυση του παιχνιδιου γιατι δεν αξιζει τον κοπο. Σε γενικες γραμμες μας εκανε θετικη εντυπωση το γεγονος οτι ο Τακης Λεμονης εχει την προθεση να στησει μια ομαδα που θα παιζει γρηγορα και θα κανει την εναλλαγη της μπαλας «με την μια». Μας αφησαν θετικες πρωτες εντυπωσεις οι Παπαδοπουλος και Λατσκο.....ειδικα ο Ουγγρος φαινεται να ξερει μπαλα και στην θεση του αριστερου εξτρεμ ηταν θετικος. Μας αρεσε το παθος του Φακινου καθως και η ορεξη του Χρηστου Πατσατζογλου. Σε γενικες γραμμες η ομαδα δειχνει να εχει συγκεκριμενο αγωνιστικο προσανατολισμο και φιλοσοφια. Ακομα ειναι παρα πολυ νωρις να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα παντως.

Για την ιστορια, η ομαδα μας κερδισε με 3-0 με γκολ των Τοροσιδη (18’ πεναλτι), Λετσκο (19’ δυνατο αριστερο σουτ) και Τζολε (72’ πεναλτι). Επομενο φιλικο της ομαδα ειναι την Κυριακη στις 22 του μηνα με αντιπαλο την Τσεχικη Πλτσεν.

Σχολιαστε τα φιλικα του Θρυλου μας στο φορουμ του thrylos-fans!

Ολυμπιακος (1ο ημιχρονο): Μπουτινα, Παντος, Αντζας, Παπαδοπουλος, Ντομι, Μενδρινος, Τοροσιδης, Νε, Λατσκο, Μπορχα, Ματσουκας.

Ολυμπιακος (2ο ημιχρονο): Νικοπολιδης, Ζεβλακοφ, Σεζαρ, Σικοφ, Λατσκο, Φακινος, Πατσατζογλου, Στολτιδης, Τζορτζεβιτς, Κωνσταντινου, Νουνιεζ.