Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007

Αργά και σταθερά προς τα μπροστά!


Πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό η ομάδα μας κέρδισε με 2-0 (Νούνιεζ, Μπόρχα) την μέτρια Τουρκική Ανκαραγκούτσου παρουσιάζοντας μας κάποια καλά δείγματα στην ανάπτυξη και την ανασταλτική λειτουργία σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Επίσης για πρώτη φορά είδαμε το 4-4-2 με 2 αμυντικά χαφ Στολτίδη, Τοροσίδη στο κέντρο του γηπεδου και τους Τζόλε , Γκαλέτι στα άκρα.

Η πρώτη εμφάνιση του Γκαλέτι για 45 λεπτά έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ενώ και ο Νουνιεζ ήταν μέσα στις περισσότερες από τις καλές ευκαιρίες της ομάδας αν και δεν απέφυγε κάποιες επιπόλαιες επιλογές. Η άμυνα χωρίς ν’ αποφύγει τα λάθη έδειξε πιο δεμένη με καλή παρουσία από τον Παρασκευά (χρόνια του πολλά για σήμερα) Αντζα.

Ηταν εμφανής πάντως στην ανάπτυξη μας η προσπάθεια για γρήγορες πάσες και η προώθηση και από τις δύο πλευρές του γηπέδου και κυρίως από την ξεχασμένη τα τελευταία χρόνια δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και οι πολλοί νέοι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν αφήνουν περιθώρια για πολλά συμπεράσματα. Δεν μπορούμε βέβαια να λησμονήσουμε το αριστερό (παρακαλώ) πλασέ του Μπόρχα στο 2-0, έπειτα από ασίστ του Νουνιεζ.

Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους τους οποίους πρώτους από όλους δείχνει να κρατά ο προπονητής με τις δηλώσεις του. Περισσότερα και καλύτερα συμπεράσματα την Κυριακή με τη σαφώς πιο ποιοτική Μαγιόρκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων. Πηγή championsday.gr
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπούτινα (71΄ Παναγόπουλος), Πατσατζόγλου, Ντομί, Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης (46΄ Νε), Γκαλέτι (46΄ Πάντος), Νούνιες (67΄ Μενδρινός), Τζόρτζεβιτς (46΄ Λάτσκο), Ματσούκας (46΄ Μπόρχα), Τοροσίδης (74΄ Λεοζίνιο), Αντζας (74΄ Παπαδόπουλος)

ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ: Κιριντιλί (61΄ Γιουσέλ), Γκιουνκιόρ, Σελίκ, Ντα Σίλβα, Οζκαϊνάκ, Καραντουμάν (46΄ Ακιέλ), Κριτά, Ουζκάν (61΄ Μπάλαμπαν), Μπεμπέ, Ερντογάν (57΄ Ντουρουέρ), Μάσεκ (46΄ Ακινφούν).

Σχολιάστε τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας στο
www.thrylos-fans.net