Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Προετοιμασία Ολυμπιακού - Καλό Ξεκίνημα !

Η ώρα της κανονικής πλέον προετοιμασίας έφτασε. Η ομάδα αναχώρησε σήμερα 9:45 το πρωί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας και παρά τους προ εβδομάδων φόβους μας ότι δεν θα συμπληρώνουμε δύο ενδεκάδες για οικογενειακά διπλά , τελικά με την προσθήκη του Ραούλ Μπράβο από αύριο θα φτάσουμε τους 24 παίκτες.
Η αποστολή αποτελείται από τους:
Νικοπολίδη, Μπούτινα, Παναγόπουλο, Αντζα, Τοροσίδη, Ζούλιο Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Πατσατζόγλου, Ντομί, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδη, Γκαλέτι, Μενδρινό, Νε, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Μπόρχα, Ματσούκα, Παπαδόπουλο, Φακίνο και Σίκοφ.

Εκκρεμότητες υπάρχουν με την ενσωμάτωση των Μήτρογλου, Καστίγιο μετά την προετοιμασία στο Ζέεφελντ, την αμφίβολη παραμονή των Σίκοφ, Μπόρχα και ίσως Νε και βέβαια τις αναμενόμενες μεταγραφές δύο; ακόμη παικτών. Ας σημειωθεί και η συμμετοχή 5 παικτών από τις ακαδημίες της ομάδας μας (Παναγόπουλος, Μενδρινός, Ματσούκας, Φακίνος και Παπαδόπουλος) έστω και αν οι 2 τελευταίοι είναι από μεταγραφή.

Πολύ σύντομα και με τα πρώτα φιλικά θ' αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον να υπάρχει στις θέσεις που θα χρησιμοποιηθούν οι νεοφερμένοι παίκτες και όχι στα σκορ των παιχνιδιών. Από τέτοιες επιτυχίες χορτάσαμε πέρσι.

Το πρόγραμμα των φιλικών στην Αυστρία έχει ως εξής :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Unterhaching 18:00 (18/7/07, Penzberg)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - FC Victoria Plzen 18:00 (22/7/07, Axams)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ankaragucu 19:00 (25/7/07, Hall)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - RCD Mallorca 18:30 (29/7/07, Worgl)

Οι παραπάνω είναι τοπικές ώρες , και όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τη ΝΕΤ.

Εμείς ξέρουμε τι δεν θέλουμε ν' ακούσουμε ως νέα από την προετοιμασία. Δε θέλουμε να "βγάζουν μάτια οι πιτσιρικάδες", "να σκίζει στα σπριντ ο Τζόλε με τον Κοβάσεβιτς", "να ξεχαστεί γρήγορα ο Ρίμπο απο τον .....", "μεγάλη εσωτερική μεταγραφή ο ....", "λάτιν μαγεία ο Θρύλος", και άλλα τέτοια κωμικά. Αυτά τα αφήνουμε για τους πρασινο-κίτρινους αντιπάλους μας οι οποίοι σήμερα δίνουν ρεσιτάλ γραφικότητας στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Την ομάδα θα την κρίνουμε στα επίσημα παιχνίδια και κυρίως στα δύσκολα και κρίσιμα.

Καλή δουλειά παιδιά!

Σχολιάστε την προετοιμασία της ομάδας μας στο www.thrylos-fans.net/forum