Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

Μπράβο….για το 2ο ημίχρονο!

Το τελευταίο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους ήταν αυτό με αντίπαλο την Ισπανική Μαγιόρκα. Σίγουρα ήταν και το δυνατότερο φιλικό μέχρι ώρας και μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή μας να δει κάποια πράγματα και για τους παίκτες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές τα φιλικά αυτά δεν προσφέρονται για ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων.

Σε γενικές γραμμές όμως η ομάδα μας άρεσε….κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να αναπτυχθεί. Σίγουρα η εικόνα του πρωτου μερους δεν ηταν οσο καλη αυτή του δευτερου. Στο δευτερο μισο του αγωνα, και με τις αλλαγες που εγιναν, ο Θρυλος εγινε σαφως πιο γρηγορος και κινητικος στον χωρο του κεντρου με αποτελεσμα αφενος μεν να δημιουργησει ευκαιριες, αφετερου δε να μην δεχθει σοβαρη απειλη από τους επιθετικους της αντιπαλης ομαδας. Αρκετα καλη εντυπωση μας αφησε στο ανεπισημο ντεμπουτο του ο Ραουλ Μπραβο ενώ για άλλη μια φορα αρκετα θετικος ηταν ο Γκαλετι!

Ολυμπιακός (Τ.Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσαζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι, Νούνιες, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Νε, Ρ.Μπράβο, Κωνσταντίνου, Άντζας.