Κυριακή 22 Ιουλίου 2007

Θέλει δουλειά πολλή!

Ηττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα μας από την μέτρια Τσεχική Πλζεν στο 2ο φιλικό προετοιμασίας. Χρησιμοποιήθηκαν ουσιαστικά 2 ενδεκάδες με μόνο τον Μενδρινό και τον Λατσκο να παίζουν ολόκληρο το παιχνίδι. Ασύνδετη και κουρασμένη η ομάδα με μόνη θετική παρουσία τον Τοροσίδη έχασε δίκαια. Το γκολ ο Ματσούκας έπειτα από εξαιρετική πάσα του Τοροσίδη.

Ο προπονητής έπαιξε με 4-4-2 σε όλο το παιχνίδι, με 2 κεντρικά χαφ, το ένα σε ανασταλτικό (Στολτίδης Αημ, Τοροσίδης Βημ) και το άλλο (Νε Αημ, Τζόλε Βημ) σε δημιουργικό ρόλο. Δημιούργικα όμως η ομάδα μας υστέρησε έχοντας ασύνδετες γραμμές και καμία βοήθεια στην ανάπτυξη από τ’ ακραία χαφ, ενώ και η άμυνα μας έδειξε κενά και δεν απέφυγε τα λάθη.

Η 11αδα του Α’ ημιχρόνου
Νικοπολίδης, Πάντος, Ντομί, Σίκοφ, Σέζαρ, Στολτίδης, Νε, Μενδρινός, Λάτσκο, Νούνιες, Κοβάσεβιτς
Η 11αδα του Β’ ημιχρόνου
Μπούτινα, Μενδρινός, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Άντζας, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς, Φακίνος, Λάτσκο, Μπόρχα, Ματσούκα

Οπως δεν θα ενθουσιάζομασταν αν η ομάδα μας διέλυε την αντίπαλο δεν απογοητευόμαστε και απο το γεγονός ότι περισσότερο από 1 μήνα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις η ομάδα έδειξε ανέτοιμη. Περιμένουμε τα επόμενα φιλικά με καλύτερες ομάδες αλλά και την ενσωμάτωση των υπόλοιπων μεταγραφών για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα.


Σχολιάστε τα φιλικά της ομάδας μας στο www.thrylos-fans.net/forum