Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Χ ο Πρωταθλητής με τον τρίτο!

Ενα ντερμπι αναμεσα στους αιωνιους του Ελληνικου ποδοσφαιρου παντα εχει το δικο του ενδιαφερον. Η ομαδα μας κατεβηκε στον αγωνα με παρα πολλες και σημαντικες απουσιες, πραγμα που φανηκε τοσο στον τροπο παιχνιδιου της οσο και στην ουσια που ειχε η ομαδα. Παιζοντας μονο κατα διαστηματα καλα ο Ολυμπιακος, καταφερε να παραχωρησει ισοπαλια στον μονιμα τριτο της βαθμολογιας! Βεβαια το χερακι του για το τελικο 1-1 το εβαλε και ο για αλλη μια φορα κακιστος απεναντι στον Ολυμπιακο, διαιτητης Καλοπουλος που μαζι με τον εποπτη Σαραϊδαρη εκαναν την "παπια" στο αντικανονικο γκολ του παο, ενω ο Καλοπουλος φροντισε να δωσει ενα γελοιο πεναλτι υπερ της αγαπημενης του ομαδας.....και ας ειναι καλα ο Αντωνης Νικοπολιδης που τους χαλασε τα σχεδια!!!

Οπως και να εχει ο Ολυμπιακος ηταν κατωτερος του αναμενομενου, πραγμα που πρεπει να προβληματισει απαντες (παικτες, προπονητη) μιας και ακολουθει το ματς του Κυπελλου την Τεταρτη! Στα αγωνιστικα τωρα, με εξαιρεση τον Νικοπολιδη, τον Αντζα και τον Παντο που ηταν οι καλυτεροι του Θρυλου, ολοι οι υπολοιποι παικτες ηταν κακιστοι και ορισμενοι αρκετα αρνητικοι! Πρεπει ξεχωρισουμε και τις τρεις αλλαγες, που οσο επαιξαν εδωσαν οτι μπορουσαν!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Τοροσίδης, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Μενδρινός (Σίσιτς '70), Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (Κωνσταντίνου '77), Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι (Νούνιες '83).