Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Και ο Ντάρκο το βιολί του !


Για άλλη μια φορά (αλλά για πόσες ακόμα;) ο άνθρωπος που γεννήθηκε για να βάζει γκολ καθάρισε ακόμα ένα παιχνίδι για την ομάδα μας που φάνηκε να στραβώνει στο β' ημίχρονο εξαιτίας κυρίως της επιπολαιότητας που δείξαμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Με 2 γκολ του Ντάρκο σε 3 λέπτα γύρισε το 1-0 σε 1-2 , και πήραμε μια νίκη που την είχαμε πολύ ανάγκη δεδομένης της συνέχειας με τα δύο ντέρμπι με τον παο.

Η ομάδα μας -όχι για 1η φορά φέτος- έδειξε μια απαράδεκτη χαλαρότητα στις στημένες φάσεις μέσα στην περιοχή της απο τις οποίες δεχτήκαμε 2 γκολ, έστω και αν το το 2ο δεν μέτρησε. Φαινόμενο το οποίο παρουσιάζεται μόνο στο πρωτάθλημα και όχι στην Ευρώπη όπου σε 6 παιχνίδια φέτος δεν δεχτήκαμε κανένα τέτοιο γκολ, αντίθετα βάλαμε 2.

Επίσης χάθηκαν πολλές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα που θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πριν δώσουμε την ευκαιρία στη νεανική και -καθαρή στο παιχνίδι της- ομάδα του Ηρακλή να πιστέψει σε θετικό αποτέλεσμα. Οσο περνούσε πάντως η ώρα είχαμε πρόβλημα στο κέντρο του γηπέδου όπου ο Στολτίδης ήταν εμφανώς ανέτοιμος ενώ και ο Πάτσα εκτός απο ανέτοιμος δεν βοηθήθηκε και απο το γεγονός ότι έπαιξε σε 3 διαφορετικές θέσεις.

Η πρώτη εμφάνιση του Σίσιτς δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά φάνηκε να έχει τις προδιαγραφές για κάτι καλό . Ηταν γενικά καλύτερος από τη δεξιά πλευρά όπου πέρασε μετά την αλλαγή του Νούνιεζ. Ο τελευταίος ήταν πάρα πολύ καλός για όσο έπαιξε και δείχνει να έχει και τις δυνατότητες και τη διάθεση να βοηθήσει.

Τέλος να αναφέρουμε ότι για άλλη μια φορά η συζήτηση για το παιχνίδι θα αναλωθεί σε μία εντελώς οριακή φάση οφ σάιντ κάτι που μόνο στην Ελλάδα γίνεται. Με το προηγούμενο δε των δηλώσεων Κόκκαλη την περασμένη Κυριακή θα βρεθούμε πλέον στην κωμική θέση να "απολογούμαστε" για εύνοια της διαιτησίας σε αυτό το πρωτάθλημα!

Και για αυτό το λόγο λοιπόν απαιτείται η ομάδα μας -τώρα που και οι απόντες επιστρέφουν και οι όποιες δικαιολογίες εκλείπουν- να δείξει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα τη σοβαρότητα και την αγωνιστική νοοτροπία που θαυμάσαμε φέτος στην Ευρώπη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού.
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Σέζαρ(Νούνιεζ), Αντζας,Ζεβλάκοφ,Πατσατζόγλου,Στολτίδης(Μενδρινός), Τζόρτζεβιτς, Σίσιτς (Κατσικογιάννης), ΛουαΛουα,Κοβάσεβιτς

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου!