Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Mε τα τσικό για ευτυχισμένο 2008 !


Σε ένα βράδυ που η ομάδα παρουσιάστηκε με μια πειραματική και νεανική σύνθεση η νίκη με 2-1 απέναντι στην αξιόμαχη Ξάνθη ήταν ότι καλύτερο έστω και αν στο τέλος χρειάστηκε ο Αντώνης να κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Να μας δώσει με την απόκρουσή του στην κρίσιμη φάση του πέναλτι τους 3 βαθμούς.

Στο παιχνίδι είχαμε δυσκολίες όχι μόνο γιατί στο κέντρο οι Κατσικογιάννης , Μενδρινός ήταν σχετικά άπειροι ώστε ν’αντικαταστήσουν τους Λεντέσμα, Ιέρο αλλά και γιατί κάποιοι βασικοί παίκτες της ομάδας μας όπως οι Σέζαρ, Αντζας δεν ήταν στην καλύτερή τους βραδιά.

Παρόλο που προηγηθήκαμε με τον Λουα-Λουα να εκθέτει τους αμυντικούς της Ξάνθης στο σπριντ αλλά και τον Μελισσανίδη με τις τούμπες του, ισοφαριστήκαμε μ’ ένα μάλλον αστείο γκολ του εξαιρετικού -όταν δεν ανοίγει το στόμα του να μιλήσει- Ραζίντσκι. Ετσι χρειάστηκε για άλλη μια φορά η κλάση του Νταρκο για να μας δώσει με τον γνώριμο του τρόπο τη νίκη.

Η πρώτη εμφάνιση του Νούνιεζ ήταν πολύ ενθαρρυντική και έδειξε να έχει κάποια τεχνικά στοιχεία όπως πάσα που λείπουν απο την ομάδα μας. Και το ντεμπούτο του νεαρού Κατσικογιάννη (αρχηγού της περσινής ομάδας νέων του Θρύλου) στην αρχική ενδεκάδα άφησε ελπίδες έστω και αν δεν απέφυγε κάποια λάθη.

Στα παραλειπόμενα του παιχνιδιού οι δηλώσεις παραγόντων της Ξάνθης ότι αδικήθηκαν απο τη διαιτησία. Είναι γεγονός ότι υπήρξε πραγματική σφαγή της ακριτικής ομάδας το Σάββατο απο τον Τσίκινη που επιβεβαίωσε τον κ. Ζηκό για τα σκατά μέσα στα οποία κάθονται οι διαιτητές όταν σφυρίζουν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει επειγόντως οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου όπως πχ. ο πρόεδρος της αεκ να αναλάβουν τον καθαρισμό της κοπριάς. Ευχόμαστε λοιπόν όταν η Ξάνθη κατέβει να παίξει με την αεκ να έχει ανάλογης «καθαρότητας» διαιτησία με αυτή που είχαν ο ΟΦΗ και η Λαρισα στο ΟΑΚΑ ωστε να μην έχει λόγο να διαμαρτυρηθεί ο γραφικός πρόεδρός της.

Η σύνθεση της ομάδα μας :
Νικοπολίδης, Παντος(αποβλ. 86’), Ζεβλάκοφ, Αντζας, Σέζαρ,Κατσικογιάννης (Παπαδόπουλος), Μενδρινός, Τοροσίδης, Νούνιεζ (Ματσούκας), ΛουαΛουα (Μήτρογλου), Κοβάσεβιτς


Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΎΛΟ ΜΑΣ!