Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

DarcoGoal.......και ο Θρύλος στην φυσική του θέση!

Το παιχνιδι που ολοι περιμεναμε, μετα το ματς με την Βερντερ, ειχε σαν νικητη τον μεγα Θρυλο. Σε ενα ματς που απο το πρωτο λεπτο ο Ολυμπιακος πατησε την αεκ, η ομαδα μας κερδισε δικαια χαρη σε γκολ του εκπληκτικου για αλλη μια φορα Νταρκο Κοβασεβιτς. Τι και αν η ομαδα ειχε για αλλη μια φορα σοβαρες απουσιες (Πατσα, Μπραβο, Ντομι, Μιχαλακης).......τι και αν η ομαδα εχασε στα μισα του πρωτου ημιχρονου τον εξαιρετικο μεχρι εκεινο το σημειο Κριστιαν Λεντεσμα......τι και αν η αεκ εδειξε ολη της την αμπαλοσυνη παιζοντας ταμπουρια προσπαθωντας να "κλεψει" εστω εναν βαθμο!

Ο Νταρκο ηταν εκει.......ολοι οι παικτες του Θρυλου ηταν εκει......ο κοσμος ηταν εκει, και τα πραγματα μπηκαν στην θεση τους! Νικη και κορυφη για τον Ολυμπιακο, που γυρισε στην φυσικη του θεση.......στην κορυφη!!! Εμεις δεν εχουμε να πουμε τιποτε παραπανω απο ενα μεγαλο ευχαριστω στους παικτες και τους προπονητες του Θρυλου, που μας χαρισαν μια εκπληκτικη εβδομαδα!!!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πάντος, Τοροσίδης, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα (Μενδρινός '29), Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς,. Λούα Λούα, Γκαλέτι (Σέζαρ '87), Κοβάσεβιτς (Μήτρογλου '93).