Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Χορταστικός......!

Ενας χορταστικος Ολυμπιακος αποψε στο Καραϊσκακη κερδισε με χαρακτηριστικη ευκολια τον φιλοτιμο Λεβαδεικο. Ο Θρυλος μας εκανε να θελουμε να εχουμε χιλια ματια να τον βλεπουμε. Ο χορος των γκολ ξεκινησε νωρις με μια οβιδα του Ακη Στολτιδη.....και απο την στιγμη που εσπασε η σφιχτη αμυνα των παικτων του Βασιλιεφ ολα εγιναν ευκολα. Σε καμια περιπτωση οι παικτες μας δεν υποτιμησαν τον αντιπαλο και καταφεραν να πετυχουν μια ανετη νικη, κανοντες και μια σχετικη οικονομια δυναμεων εν οψη του μεγαλου παιχνιδιου με την Βρεμη την ερχομενη Τριτη. Μαλιστα, ο Τακης Λεμονης ειχε την ευκαιρια να βαλει στο παιχνιδι και τρεις απο τους πιτσιρικαδες της ομαδας, ριχνοντας στο χορταρι τον Μητρογλου (που σκοραρε κιολας), τον Κατσικογιαννη (που ηταν αρκετα καλος) και τον Παπαδοπουλο (που για τριτο συνεχομενο παιχνιδι πηρε την ευκαιρια του).

Το βασικοτερο ομως απο το αποψινο παιχνιδι ηταν το ωραιο ποδοσφαιρο που μας προσφερε η ομαδα μας, απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Οι παικτες εδειξαν φοβερη διαθεση και αυτο ηταν ξεκαθαρο απο τον τροπο παιχνιδι τους. Πλεον τα μυαλα ολων μας ειναι στην μεγαλη αναμετρηση της Τριτης, με την ευχη να ειναι ολοι οι παικτες μας καλα και να πανηγυρισουμε ολοι μαζι την μεγαλη προκριση.

Σχολιαστε το παιχνιδι με τον Λεβαδειακο στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Άντζας (Παπαδοπουλος), Τοροσίδης, Πάντος, Μενδρινός, Στολτίδης, Λεντέσμα (Κατσικογιαννης), Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς (Μητρογλου).