Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

Ιδού η Ρόδος ιδού και ο ... Μήτρογλου !


Εχοντας υπ' όψιν τις συνθήκες του παιχνιδιού, η νίκη με 2-1 πέρα από την πρόκριση μας δίνει και μια μεγάλη ανακούφιση. Προκριθήκαμε , δεν είχαμε τραυματισμούς και είχαμε την ελάχιστη δυνατή κόπωση των βασικών μας παικτών.

Ο Μήτρογλου δείχνοντας δείγματα εξαιρετικού σκόρερ με 2 γκολ εκμεταλλεύτηκε ισάριθμες σέντρες του Γκαλέτι και η ομάδα μας γύρισε για μιά ακόμη φορά ένα παιχνίδι που φάνηκε να στραβώνει.

Σοβαρή κριτική δεν μπορεί να γίνει απο τη στιγμή που αγωνιστήκαμε σε ένα ακατάλληλο γήπεδο κάτι το οποίο δεν βλέπουμε για πρώτη φορά φέτος. Εδω ίσως υπάρχει χώρος και για τη διοίκηση μας να χρησιμοποιήσει τη "δυναμή" της και να διαμαρτυρηθεί στα αρμόδια όργανα ώστε σταματήσουν τα γήπεδα-χωράφια να είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της ομάδας μας.

Στα θετικά η παρουσία των νεαρών Παπαδόπουλου, Κατσικογιάννη, Ματσούκα, Μήτρογλου και στα αρνητικά η (δικαιολογημένα) μέτρια εμφάνιση του Νούνιεζ και το χαμένο πέναλτι του Κωνσταντίνου το οποίο σίγουρα δεν ενισχύει την προβληματική φέτος ψυχολογία του.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού
Σηφάκης, Παντος, Αντζας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μενδρινός,Κατσικογιάννης, Αρτσούμπι(Γκαλετι), Νουνιεζ(Τζορτζεβιτς),Κωνσταντίνου(Ματσούκας), Μήτρογλου.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου!