Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Ατρόμητος Θρύλος......διαιτητής ξεφτύλος!

Ο Ολυμπιακος αποψε στο Περιστερι ξορκισε την "καταρα" της εκτος εδρας νικης στο φετινο πρωταθλημα. Παιζοντας ωριμα, μεστα και δειχνοντας δειγματα μεγαλης ομαδας καταφερε να κερδισει με χαρακτηριστική ανεση την (κατα τα αλλα) αξιολογοτατη ομαδα του Ατρομητου. Παρα τις πολλες απουσιες καθως και την ατυχια της τελευταιας στιγμης με τον τραυματισμο του Ζεβλακοφ, ο Θρυλος εδειξε την δυναμη του, παιζοντας ταυτοχρονα και ωραιο ποδοσφαιρο.

Δεν θελουμε να ξεχωρισουμε καποιον παικτη απο την σημερινη εμφανιση. Μετα την υπερπροσπαθεια της Ρωμης και σημερα ολοι ηταν υπεροχοι και συνεβαλαν στο σημερινο αποτελεσμα. Βεβαια το παιχνιδι φροντησε, παραλιγο, να το τιναξει στον αερα αυτο το διποδο με την σφυρηχτρα που απεβαλε ΑΔΙΚΑ τον Αντωνη Νικοπολιδη! Στα highlight του αγωνα και η συμμετοχη του 15χρονου Παπαδοπουλου, που εγινε ετσι ο νεαροτερος Ελληνας παικτης που επαιξε ποτε στην πρωτη Εθνικη κατηγορια.

Σχολιαστε το σημερινο παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός: Nικοπολίδης (αποβ.), Τοροσίδης, Αρτσούμπι (Γκαλετι), Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα (Παπαδοπουλος), Στολτίδης, Μενδρινός, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (Σηφακης), Κοβάτσεβιτς.