Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2007

Επαγγελματίας νικητής.

Χωρίς να πιάσει σπουδαία εμφάνιση ο Ολυμπιακός κατάφερε για άλλη μια φορά να κερδίσει στο Γ. Καραϊσκάκης τον Παοκ, φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ανα διαστήματα, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, παίρνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, βρίσκοντας όμως εμπόδιο τον πολύ καλό ανασταλτικά Παοκ. Οι ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Λούα Λούα δεν φάνηκαν αρκετές ώστε να λύσουν τον γόρδιο δεσμό της αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων. Αντί αυτού, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, λίγα λεπτά πριν σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο διατητής, με σκόρερ τον Κωνσταντινίδη (42’) έπειτα απο ωραία ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης, και με ενα εκρηκτικό ξεκίνημα ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι. Οι ανάσες του ημιχρόνου αλλά και η αλλαγή που έκανε ο Τάκης Λεμονής, βάζοντας τον Κωνσταντίνου στη θέση του Λούα Λούα, φάνηκαν να βγάζουν τον Ολυμπιακό από το αδιέξοδο, μιας και τα γκολ των Τοροσίδη (52’) και Κοβάσεβιτς (66’) ήταν αρκετά ώστε να βγεί νικηφόρος για άλλη μια φορά η ομάδα του Πειραιά απο το Καραϊσκάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζούλιο Σέζαρ, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα (Πατσατζόγλου, 21’), Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (Κωνστανίνου, 56’), Κοβάτσεβιτς (Μήτρογλου, 78’).

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ(Λάκης, 72’), Μαλεζάς, Χαραλάμπους, Μπαλάφας(Γκονζάλες, 72’), Μελίσσης, Κωνσταντινίδης, Σάλμον(Βρύζας, 80’), Γεωργιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπαϊάνο.