Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Super Πιτσιρίκια - 1η Κούπα !


Με πολύ αξιόλογη παρουσία από τους αναπληρωματικούς και τους νέους η ομάδα μας κατέκτησε το σουπερ καπ νικώντας 1-0 τη Λάρισα και δείχνοντας για άλλη μια φορά παρά τις πολλές απουσίες ένα συμπαγές και οργανωμένο σύνολο.

Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο πολύ καλός Μήτρογλου μετά από σέντρα του Σοϊλέδη ενός 16 χρονου αριστερού εξτρεμ φετινή μεταγραφή στις ακαδημίες της ομάδας μας. Αν και οποιαδήποτε σύγκριση με τον εκτυφλωτικό καραφλό κάτοικο της αριστερής πλευράς του γηπέδου τα τελευταία 10 χρόνια είναι σχεδόν "ιεροσυλία", όλοι έχουμε την αίσθηση ότι είδαμε κάτι από το μέλλον χθες το βράδυ.

Μνεία πρέπει να γίνει και για τον έτερο νεαρό Κατσικογιάννη αρχηγό της περσινής ομάδας νέων του Ολυμπιακού του οποίου το όνομα μπορεί να μην ακούγεται πολύ αλλά αθόρυβα δείχνει ότι με τα χρόνια και με σκληρή δουλειά μπορεί να γίνει μία πολύτιμη μονάδα για την ομάδα στην θέση του αμυντικού χαφ.

Μήτρογλου, Μενδρινός, Σηφάκης μας είναι λίγο πολύ γνωστοί και απλά περιμένουν και περιμένουμε να τους δούμε στα πιο δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια. Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για τους πιο "ακριβούς" Κωνσταντίνου, Νούνιεζ, Αρτσούμπι τους οποίους η ομάδα σίγουρα χρειάζεται στη δύσκολη συνέχεια.

Τέλος μια μικρή τιμητική αναφορά στον Τάσο Πάντο που σήκωσε την πρώτη του κούπα ως αρχηγός , μια μικρή δικαίωση για τη σιωπηρή και μεγάλη προσφορά που έχει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Σεμνός όπως πάντα πρότεινε στον Τζολε να πάρει τη θέση του αλλά ο αρχηγός αρνήθηκε.

Ακολουθεί Μεγάλη Εβδομάδα για την ομάδα στο Γ. Καραϊσκάκης και ας ελπίσουμε να φύγουμε πάλι χαρούμενοι από το γήπεδο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού :
Σηφάκης, Πάντος, Αρτσουμπι,Ζεβλάκοφ,Τοροσίδης, Μενδρινός, Σοϊλέδης(Γκαλέτι), Κατσικογιάννης, Νούνιεζ(Βασιλόγιαννης),Μήτρογλου, Κωνσταντίνου.
Σχολιάστε και το σούπερ καπ στο φόρουμ του Θρυλου!