Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

Αν έχεις Ντάρκο.....!

Επιστροφη στην δραση (και στις νικες) για τον Θρυλο αποψε μετα απο δεκαπεντε μερες αποχη ελεω Εθνικης ομαδας. Μετα απο μια μετρια εμφανιση ο Ολυμπιακος κερδισε με 1-0 την μαχητικη αλλα πολυ λιγη απο αποψη ποιοτητας, Βεροια. Στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα η ομαδα μας ειχε την κατοχη της μπαλας αλλα ηταν εξαιρετικα "φλυαρη" και δυσκολευτηκε πολυ απεναντι στην διπλη αμυνα ζωνης που επαιξε ο αντιπαλος. Ευτυχως ομως ο ΛουαΛουα με τον Νταρκο ειχαν κεφια αποψε και σε μια σπουδαια σεντρα του Κονγκολεζου στο 34 ο Σερβος πετυχε ενα πανεμορφο γκολ, εκτελωντας τον αντιπαλο τερματοφυλακα με ενα αριστερο σουτ πανω στην κινηση.

Η εικονα του παιχνιδιου δεν αλλαξε στο δευτερο ημιχρονο, αν και αρχικα η ομαδα μας φανηκε πιο επιθετικη στην αρχη του δευτερου μερους. Στην συνεχεια ομως φανηκε και παλι να μην εχει ουσια στο παιχνιδι της, πραγμα που λιγο ελειψε να το πληρωσει μιας και η Βεροια εκανε τρεις κλασσικες ευκαιριες στο δευτερο μερος. Τελος καλο ομως......αν και θα πρεπει εμεις να ξεχασουμε την σημερινη εμφανιση, και οι παικτες και οι προπονητες μας να προβληματιστουν που για αλλη μια φορα φετος απεναντι σε κατωτερο αντιπαλο παρουσιαζουν τοσο κακο προσωπο.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοβ, Άντζας (Μενδρινος), Τοροσίδης, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι (Αρτσουμπι), Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς (Κωνσταντινου).