Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Η Βασίλισσα και ο Μόρτης!


Ενα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στο Μπερναμπέου αλλά με την ομάδα να δείχνει το ίδιο πάθος και θέληση ζήσαμε την Τρίτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη όπου η ισοπαλία 0-0 μας αφήνει ικανοποιημένους σε μεγάλο βαθμό.

Πολύ δε περισσότερο αν αναλογιστούμε τις πολλές και κρίσιμες απουσίες της ομάδας μας οι οποίες έγιναν ακόμα μεγαλύτερες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους τραυματισμούς των Σέζαρ και Μπράβο.

Ολα αυτά όμως καθώς και το γεγονός ότι η Ρεάλ ήταν πολύ πιο ενισχυμένη και προετοιμασμένη για το παιχνίδι, δεν λύγισαν την ομάδα μας που με περίσσιο πάθος και δύναμη πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό.

Ακόμα και όταν έγιναν οι αναγκαστικές αλλαγές των Αρτσούμπι και Μενδρινού τη στιγμή που η Ρεαλ έβαζε ως αλλαγή τον Σαβιόλα , οι παίκτες μας δε φοβήθηκαν έχοντας και τη βοήθεια του εκπληκτικού κόσμου που τους στήριξε με φωνή και πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αν και κανείς δεν υστέρησε από τους χθεσινούς μαχητές πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον αλάνθαστο Νικοπολίδη αλλά και τον ανυπέρβλητο Τάσο Πάντο που έστειλε τον Ρουμπίνιο πρώτα από την αριστερή πλευρά του γηπέδου στη δεξιά και κατόπιν στον πάγκο. Και που έδειξε σε όλους μας τι θα πει επαγγελματισμός και αγωνιστικό ήθος και εκτός γηπέδου όπου δεν κατέφυγε στις φτηνές και χιλιοειπωμένες δηλώσεις για «απαντήσεις που έδωσε με την απόδοσή του» αλλά έβαλε την ομάδα και τους συμπαίκτες του πάνω από τον εαυτό του.

Σενάρια πρόκρισης και προβλέψεις για τη συνέχεια θα γίνουν πολλά. Εμείς όμως ξέρουμε ότι η πρόκριση αυτής της ομάδας στις καρδιές του κόσμου του Ολυμπιακού έχει ήδη επιτευχθεί για την μαχητικότητα, την αυταπάρνηση , την ομαδικότητα και την ψυχή που δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Γιατί απλά είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η ενδεκάδα της μάχης:
Νικοπολίδης,Πάντος,Σέζαρ(Μενδρινός),Ζεβλάκοφ,Μπράβο (Αρτσούμπι), Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς,ΛουαΛουα, Κοβάσεβιτς(Κωνσταντίνου).

Σχολιάστε τις θρυλικές εμφανίσεις στον Champions League στο φόρουμ του Θρύλου!