Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Ισοπαλία σαν ήττα


Με λιγότερη ψυχή και δύναμη από αυτή που έδειξε μεσοβδόμαδα στο Μπερναμπέου, η ομάδα μας έφερε μια μάλλον αναπάντεχη ισοπαλία στην Κρήτη και έμεινε στην 3η θέση και 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Παρόλο που με σχετική άνεση γυρίσαμε το 2-0 σε 2-3, η κούραση και η αποδιοργάνωση από τις αναγκαστικές αλλαγές στα τελευταία λεπτά έφερε αυτή την ισοπαλία.

Χωρίς διάθεση για δικαιολογίες η πνευματική κυρίως κούραση από την υπέρ-προσπάθεια της Τετάρτης φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά κυρίως προς το τέλος όπου δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε καθόλου τη μπάλα στα πόδια μας.

Παίκτες κλειδιά και -δυστυχώς- αναντικατάστατοι, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν αποφασιστικά στο να κλειδώσουμε τη νίκη και αυτό μας στοίχισε.

Στο κακό απόγευμα ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί των Αντζα, Μπράβο με τον πρώτο να κινδυνεύει να χάσει το ματς με τη Ρεαλ.

Τα γκολ της ομάδας μας οι Σέζαρ, Κοβάσεβιτς και Τζόλε με πέναλτι ενώ για τους «Κρητικούς» ο Τζούνιορ (2) και ο Θεοδωρίδης.

Με δεδομένη την κρισιμότητα των επόμενων παιχνιδιών όπου η ομάδα μας έχει να δώσει αγώνες σ’ ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από αυτό του εγχώριου πρωταθλήματος ας είμαστε όλοι κοντά και ας τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε τώρα που πραγματικά μας έχει ανάγκη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού
Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αντζας(Μπραβο(Μενδρινός)),Σέζαρ, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, ΛουαΛουα(Νουνιεζ), Κοβάσεβιτς

ΥΓ: Αριστη η διαιτησία του Κύρου Βασσάρα, η οποία πρέπει να διδάσκεται ως σεμινάριο στις σχολές διαιτησίας ώστε να βγούνε πολλοί ακόμα διαιτητές σαν αυτόν. Τους χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύ περισσότερο κάποιοι ...«διεκδικητές» του τίτλου.