Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Καϊζερ.....!

Πολλα μπραβο στους παικτες και τον προπονητη.......ενα παιχνιδι που στο πρωτο ημιχρονο δεν υπηρχαμε, καταφεραμε να το κερδισουμε.......και οχι απλα να κερδισουμε, αλλα να ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ στο δευτερο ημιχρονο μια απο τις καλυτερες Γερμανικες ομαδες!!! Η ομαδα στο δευτερο ημιχρονο ηταν πολυ δυνατη αμυντικα, αλλα απο την ωρα που μπηκε ο 2ος επιθετικος ο Θρυλος ισοπεδωσε την ανυπαρκτη Βερντερ, που εμοιαζε με ομαδακι της σειρας!

Ο Τακης Λεμονης καταλαβε ευτυχως εγκαιρως οτι αν η ομαδα εμενε και στο 2ο ημιχρονο θα μαζευε γκολ με το τσουβαλι. Τους ανεβασε λιγο και προσεκτικα.......και την καταλληλη στιγμη ρισκαρε και δικαιωθηκε! Ο Τακης Λεμονης δεν ειναι η πρωτη φορα που εκανε κατι αντιστοιχο.......το ειχε ξανακανει στο Ριαθορ πριν μερικα χρονια.......το ειχε κανει και με την Λεβερκουζεν!! Ολοι οι παικτες ηταν υπεροχοι........Εξαιρετικος ο Νικοπολιδης.......ογκολιθοι οι Αντζας και Σεζαρ ( wow )....δυνατοι και με πνευμονια οι Τοροσιδης και Μπραβο αν και δεν απεφυγαν καποια λαθη.......ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο Ιεροκλης.......ΣΟΥΠΕΡ οι Πατσατζογλου με τον Λεντεσμα οι οποιοι στο εναλαξ μαν-του-μαν με τον Ντιεγκο, εσκασαν και εξαφανισαν τον Βραζιλιανο.......εγγυηση και ηγετης ο Γκαλετι, εριξε πολυ τρεξιμο και εδωσε πολλες μαχες......εξαιρετικος στο 2ο ημιχρονο ο Τζολε......πολλες μαχες εδωσε ο ΛουαΛουα ο οποιος ετρεξε απειρα χιλιομετρα......αλλαξε την ροη του αγωνα ο φοβερος Κοβασεβιτς ο οποιος εδειξε οτι εχει πολυ τεχνικη ακομα και τωρα στα 34!!! Εξαιρετικο διπλο.........σε μια πολυ δυσκολη εδρα.......απεναντι σε μια πολυ σπουδαια ομαδα! Και οχι διπλο-κλεψιμο......διπλο με κοχονες.......διπλο με ανατροπη σκορ απεναντι σε Γερμανικη ομαδα.......διπλο με ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ στο 2ο ημιχρονο!!! Μπραβο σε ολους!!! Προσοχη μην παρουν ομως τα μυαλα μας αερα......θελει συγκεντρωση και ηρεμια! Αναμενουμε αναλογη συνεχεια!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης (85' λ.τ. Πάντος), Ντομί (18' λ.τ. Ζούλιο Σέζαρ), Ραούλ Μπράβο, Άντζας, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Γκαλέτι (71' Κοβάσεβιτς), Λούα Λούα, Τζόρτζεβιτς.