Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΝΤΑΡ(γ)ΚΟ(λ)!


Φτωχό σκορ για την εμφάνιση και τις ευκαιρίες που πραγματοποίησε η ομάδα μας αλλά ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση που δείχνει όχι μόνο τις φετινές δυνατότητες της ομάδας αλλά και τη δουλειά που φαίνεται ότι γίνεται στο Ρέντη.

Το μοναδικό γκολ ο «έφηβος» Ντάρκο Κοβάσεβιτς μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια χάρις το πείσμα του Πάτσα και την ψυχραιμία του Τζόλε.

Δυστυχώς οι χαμένες ευκαιρίες δεν εδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή να κάνει τις αλλαγές νωρίτερα ώστε να δούμε περισσότερο και τους αναπληρωματικούς παίκτες, αν και είδαμε την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Αρτσούμπι.

Να σταθούμε στις δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές χαρακτηρίζοντας τον ως ομάδα με μεγάλες δυνατότητες.

Στα αρνητικά το φραστικό επεισόδιο Λούα Λούα Κοβάσεβιτς μέσα στο γήπεδο το οποίο καλό θα είναι να αποφευχθεί στο μέλλον.

Στο γήπεδο 27 χιλιάδες γελαστές φάτσες απόλαυσαν το απόγευμα ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια.

Οι συνθέσεις : (Πηγή www.sportnews.gr)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Ζούλιο Σέζαρ, Στολιτίδης, Λεντέσμα, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (83΄ Αρτσούμπι), Λούα Λούα (64΄ Κωνσταντίνου), Κοβάσεβιτς (86΄ Νούνιες).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Φαβάλι, Μπούσης, Στάθης (72΄ Καραλιόπουλος), Σαμουηλίδης, Παπαδόπουλος, Ζαπρόπουλος (85΄ Περόνε), Γκονσάλβες (53΄ Μπρίτο), Σαρακατσάνος.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου !