Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Διαφορά ποιότητας!

Μετα απο αρκετα καλη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο, ο Ολυμπιακος καταφερε να κερδισει με 4-1 τον Πανιωνιο. Με εξαιρεση ενα σημειο 10 λεπτων στο δευτερο μισο του αγωνα που η ομαδα της Νεας Σμυρνης ειχε ισοφαρισει το παιχνιδι, σε κανενα σημειο της αναμετρισης οι παικτες του Εβαντ Λινεν δεν αποτελεσαν σοβαρη απειλη για τον Θρυλο. Η ομαδα μας μπηκε φουριοζα στο παιχνιδι και καταφερε να προηγηθει στο σκορ με τον ΛουαΛουα μολις στο πεμπτο λεπτο. Απο εκει και περα και μεχρι το τελος του πρωτου μισου ο Ολυμπιακος ειχε την κατοχη της μπαλας και τον πληρη ελεγχο του αγωνα. Ο Πανιωνιος ναι μεν προσπαθησε να εινα δημιουργικος και να παιξει μπαλα αλλα δεν μπορεσε, μιας και ολοι οι διαδρομοι ηταν καλα κλεισμενοι απο τους παικτες μας.

Στο 54ο λεπτο και μετα απο ενα κορνερ ο διαιτητης ειδε χερι του Κοβασεβιτς μεσα στην μεγαλη περιοχη και εδωσε πεναλτι στον Πανιωνιο. Πεναλτι που μετετρεψε σε γκολ ο Τζιμπουρ παγωνοντας για λιγο παικτες και κοσμο του Θρυλου. Η αγωνιστικη αναταση του Πανιωνιου ομως ηταν προσωρινη μιας και ο Ολυμπιακος μας ανεβηκε αρκετα και στο 64ο λεπτο ο Νταρκο εκανε το 2-1. Απο εκει και περα ο Ολυμπιακος ηταν καταιγιστικος και δικαια εφτασε στην ανετη επικρατηση. Η εξελιξη του αγωνα εδωσε το δικαιωμα στον Τακη Λεμονη να κανει και το αναγκαιο rotation προκειμενου να ξεκουραστουν καποιοι παικτες εν οψη Μαδριτης.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Σέζαρ, Άντζας, Μπράβο, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (Τοροσιδης), Λούα Λούα (Ζεβλακοφ), Koβάτσεβιτς (Μητρογλου)