Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Ο παλιός(Νέρι), ο νέος (Αρτσούμπι) και ο άσχημος(Μιρτσέας)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο και με τον Λουα Λούα σε μεγάλα κέφια η ομάδα μας κέρδισε σε φιλικό αγώνα με 3-2 την Σαχτάρ σε ένα παιχνίδι που η επανεμφάνιση του Νέρι Καστίγιο στο Καραϊσκάκη, συνοδεύτηκε και από το πρώτο του γκολ εναντίον της ομάδας μας.

Η χαλαρότητα του 1ου ημιχρόνου μας έφερε πίσω με 0-2 αλλά το κέφι και η ταχύτητα του Λούα Λούα στο 2ο οδήγησαν στην ανατροπή.

Οι αρκετοί νέοι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, έδωσαν μια ευχάριστη νότα στο παιχνίδι. Παρόλο που δεν μας ξετρέλαναν με την απόδοσή τους έδειξαν ότι για πρώτη φορά ίσως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον στην ομάδα ώστε να βγάλει παίκτες από τις Ακαδημίες της.

Στα αξιοσημείωτα βέβαια το πρώτο γκολ του Αρτσούμπι έστω και σε φιλικό με ένα πολύ ωραίο πλάσε έπειτα από ασσίστ του Κοβάσεβιτς.

Στα αρνητικά τα καραγκιοζιλίκια του κ. Λουτσέσκου στο κανονικότατο 3ο γκολ της ομάδας μας τα οποία δεν δικαιολογούνται ούτε και από το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ισοφαρίσαμε και το οποίο -όπως απέδειξε η εξέλιξη του παιχνιδιού- δεν χρειαζόμασταν.

Τέλος οι δηλώσεις του Νέρι για επιθυμία επιστροφής του μόλις 2 μήνες αφότου έφυγε ακούγονται περισσότερο άκαιρες παρά κολακευτικές για εμάς και το ίδιο. Αλλωστε δε νομίζουμε ότι και ο ίδιος θα ήθελε από τόσο μικρή ηλικία να γίνει ο 2ος Γεωργάτος τον οποίο όλοι θυμούνται κυρίως για την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. Και η ομάδα μας όμως δείχνει πλέον να βαδίζει σε κάποια άλλα μονοπάτια από αυτά που βάδιζε πριν 5-6 χρόνια. Καλή του τύχη λοιπόν στη Σαχτάρ.

Τα γκολ Νε, Λουα Λουα με πέναλτι και Αρτσούμπι ενώ για τη Σαχτάρ ο Νερι και ο (εξαιρετικός) Μπραντάο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού (Πηγή olympiacos.org)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Ζούλιο Σέζαρ, Λαμπρόπουλος, Πάντος, Φακίνος (46' Λεντέσμα), Νε (88' Κατσικογιάννης), Τζόρτζεβιτς (46' Λούα Λούα), Μενδρινός (89' Βασιλόγιαννης), Αρτσούμπι, Νούνιες, Κοβάσεβιτς (88' Σοϊλέδης).

Σχολιάστε και τα φιλικά του Ολυμπιακού στο φόρουμ του Θρύλου !